Ruilen of retourneren

Bent u van gedachten veranderd, voldoet uw bestelling niet aan de verwachting? Of vindt u het product toch niet zo mooi als u had gedacht en wilt u graag ruilen of retourneren?
Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Neem dan wel de volgende regels in acht:


U heeft 14 dagen bedenktijd! Deze bedenktijd gaat in op de dag dat u de producten ontvangt.
Meld aan ons (bij voorkeur via E-mail) binnen 14 dagen dat u product(en) wilt ruilen/aan ons wilt terug sturen. Doe dit voordat u het product/de producten aan ons retour stuurt. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Heeft u meerdere produkten besteld en besluit u een deel daarvan te retourneren dan zal Wessanda de verzendkosten verrekenen en/of in zijn geheel niet retourneren.
De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Wessanda geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via E-mail of via het Contact formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour is ontvangen.

Artikelen naar wens van de klant op maat gemaakt zijn uitgesloten van retourneren!

Graag ontvangen wij van u een reden waarom u de producten retourneert, zodat wij bij het uitzoeken van onze toekomstige collecties rekening kunnen houden met de bevindingen en wensen van onze klanten. U bent dit uiteraard niet verplicht.

Ons adres:
Wessanda
Lichtenvoordsestraatweg 21
7121 AB Aalten

Vergeet niet uw naam en ordernummer te vermelden!

 

Mocht u nog vragen hebben mail ons dan, wij helpen u graag.

 

U kunt gebruik maken van onderstaand PDF formulier bij het ruilen of retourneren:
Herroepingsrecht (download PDF)

© 2014 - 2024 Wessanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel