Veel gestelde vragen

Is het veilig om bij Wessanda te bestellen?
Wij vinden het belangrijk dat u als klant met een gerust hart bij ons kunt bestellen. Daarom is onze site WebwinkelKeur gecertificeerd. Dit houdt in dat u bij onze webwinkel koopt met de zekerheid van Stichting WebwinkelKeur. Onze site is inhoudelijk gecontroleerd op een aantal belangrijke zaken zoals algemene voorwaarden en gedragsregels omtrent levering, retouren en terugbetaling. Uiteraard kunt u onze certificering op echtheid controleren via WebwinkelKeur. 
Wessanda gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de levering van bestellingen, het checken van betalingen en promotionele doeleinden. Op geen enkele manier worden gegevens gedeeld met derden. Wessanda maakt uitsluitend gebruik van veilige manieren van betalen, met iDEAL, Bancontact of Mister Cash. En zonder bijkomende kosten.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Wij verzenden met Post.nl, zij hanteren een bezorgtijd tussen 9.00u en 21.30u

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Vanaf 16 oktober 2019 is Post.nl gestopt met de tweede bezorging van pakketten aan huis. Post.NL biedt elk pakket dus eenmaal aan. Wanneer u niet thuis bent d
an geeft PostNL het pakket af bij de buren, of bij een PostNL-locatie in de buurt. Ze laten een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op track & trace zien waar u uw pakket kunt ophalen.
Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u het pakket ophaalt!

Goed om te weten: Het pakket wordt een week op de PostNL-locatie bewaard, daarna gaat het terug naar de afzender.

Kan ik een bestelling in het buitenland laten afleveren?
Wessanda levert in Nederland, België en Duitsland.
Wilt u een bestelling laten verzenden naar een ander land? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en de verzendkosten.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?
U kunt tijdens het bestellen geen gewenste bezorgdatum en tijd opgeven. Zodra uw bestelling is ontvangen door PostNL, kunt u tijd en plaats te wijzigen in de PostNL-app. Normaalgesproken wordt een bestelling binnen Nederland de volgende (werk-) dag bezorgd.

Kan ik mijn pakket ophalen bij een PostNL service punt (PakjeGemak service) ?
U kunt tijdens uw bestelling een ander afleveradres opgeven. Selecteer tijdens uw bestelling het gewenste servicepunt bij u in de buurt. Op deze manier kunt u uw pakket ophalen waar en wanneer het u uitkomt.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Normaal gesproken heeft u uw pakket de volgende (werk-)dag in huis (mits de artikelen voorradig zijn).

Ik heb mij bestelling nog niet ontvangen.
Als uw bestelling aangeboden wordt bij Post.nl ontvangt u van ons een E-mail met daarin de track&trace code, op de site van Post.nl kunt u het pakket volgen. Nadat het pakket is aangeboden bij Post.nl wordt het doorgaans binnen 24 uur bij u bezorgd. In het weekend of in geval van feestdagen kan het zijn dat uw bestelling langer onderweg is.
Heeft u na drie werkdagen uw pakket nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is.

Wat zijn de verzendkosten ?
U kunt de verzendkosten terugvinden op de pagina 'Verzenden'.

Ik wil mijn bestelling afhalen, wat zijn jullie openingstijden?
Omdat wij een WebWinkel zijn hebben wij geen vaste openingstijden. Wel is het mogelijk uw pakket op afspraak te komen afhalen. Mail ons via info@wessanda.nl.

Ik woon in België of Duitsland, kan ik ook een bestelling plaatsen?
Ook mensen woonachtig in België en Duitsland kunnen bij ons bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven dat u in België of Duitsland woont, waarna de verzendkosten worden aangepast.
De verzendkosten vindt u op de pagina 'Verzenden'.

Hoe retourneer ik een product/bestelling?
Wanneer u niet tevreden bent over het bestelde product/de bestelling, kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
Meer informatie en werkwijze vind u op de pagina `Ruilen of retourneren´


Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?
Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over onze producten of de dienstverlening zoals u die ervaren heeft . Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan ons door te geven. Dit kan per E-mail (heeft onze voorkeur), reguliere post en/of telefonisch. Wij zullen uw klacht bekijken en ons best doen om naar ieders tevredenheid een passende oplossing te vinden.

 

© 2014 - 2024 Wessanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel