Artikel 3 van 7

Drinkfleshouder, permanente bevestiging

€ 15,99 (inclusief btw)

De enige echte drinkfleshouder ! 
De houder kunt u door middel van dubbelzijdige tape permanent in het verblijf plaatsen.
Deze manier van bevestigen is dé oplossing in glazen terraria met glas dat dikker is als 6mm. Tevens maakt het onze houder ook geschikt om te gebruiken in verblijven van echte ratten en cavia´s.

De houder heeft een gesloten, knaagproof onderzijde, dus ook geschikt voor de grote slopers onder de knagers.
Het is voor de dieren met deze houder onmogelijk om het kunststof aan te knagen, of om het flesje van onderen uit de houder te duwen. 
Uitstekend geschikt voor gerbils, hamsters, muizen en andere kleine knagers. Door de manier van bevestigen ook geschikt om te gebruiken in verblijven van grotere (en dus zwaardere en sterkere) knagers zoals echte ratten, cavia´s en degoes.

Op maat gemaakt voor de `Classic` drinkflesjes van 75 en 150 ml inhoud. Het flesje is eenvoudig uit te nemen om het water te verversen. Voorzien van sterke, professionele, dubbelzijdige tape aan de achterzijde van de houder.

Gebruiksaanwijzing:
Maak het glas op de plaats waar u de houder wilt bevestigen goed schoon en droog. Verwijder de plastic folie van de tape, en druk de houder aan de binnenzijde van het verblijf stevig tegen de (schone!) glaswand aan. LET OP: in één keer goed plaatsen!
De houder zit nu stevig vast, en is gereed voor gebruik.

Indien gewenst kunnen we deze houder ook zonder dubbelzijdig tape leveren. De vlakke achterzijde is dan (door uzelf) met montage kit ook permanent vast te lijmen in het verblijf.

Deze houder is ons ontwikkeld en wordt in eigen beheer door onszelf gemaakt.

(zonder drinkfles)

© 2014 - 2024 Wessanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel