incl. 2 glazen plateaus!

Vorige Artikel 9 van 9 Volgende

Volglas Terrarium 80x40x45cm

€ 135,00 (inclusief btw)
Het artikel is op dit moment niet op voorraad

De levertijd is +/- 14 dagen.

Houten kap en twee deksels met gegalvaniseerd gaas. De totale hoogte met kap is 51cm.

Is het voor een dwerghamster of muizen? Geef dit dan door bij uw bestelling, dan gebruiken we gaas met een kleinere maaswijdte.

De prijs van het terrarium is inclusief twee glazen (hoek-) plateaus naar keuze. Bestel de gewenste plateaus eenvoudig mee in de webshop voor €0,01  U betaalt bij het bestellen van een terrarium dus (bijna..) niets extra voor de plateaus.

Omdat u zelf de keuze kunt maken voor de plateaus, is elk knaagdierterrarium maatwerk. Levertijd zal ongeveer 1 week zijn, aangezien we de plateaus geheel naar wens van de klant maken en inlijmen.

Het glas is machinaal geslepen, dus geen scherpe randen, en verlijmd met een lichtgrijze industriële kit, zonder een dikke kitnaad in de binnenkant van de bak.

 

Let op: Terraria kunnen we niet versturen.

Het is wel mogelijk om een knaagdierterrarium te laten bezorgen in heel Nederland tegen vergoeding van de benzinekosten. We vragen dan vooraf een aanbetaling van 30% van de prijs van het terrarium. Het resterende bedrag + benzinekosten kan contant voldaan worden bij aflevering. Indien mogelijk combineren we het bezorgen, waardoor de bezinekosten gedeeld kunnen worden met andere klanten.
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons in Aalten. Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten. 
Wij nemen contact met u op voor een afspraak door een e-mail te sturen naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt ook zelf mailen om een afspraak te maken. 

Neem vooral contact met ons op als u andere ideeën of wensen heb voor uw terrarium! We snijden en maken alles zelf, dus (bijna) alles is mogelijk.

iDEAL
© 2014 - 2021 Wessanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel