prijs op aanvraag

Artikel 3 van 9

Terrarium met schuifruiten 90x40x50cm

In verband met de sterk schommelende glasprijzen, isde prijs van een terrarium op aanvraag.

Twee schuifruiten over de gehele voorzijde van de bak. Direct achter de schuifruiten een glasstrook van 24cm hoogte die het strooisel in de bak houd.

Dus goed zicht op de bewoners zonder storende profielen waar je tegen aan kijkt !

Zowel de schuifruiten als de glasstrook zijn uitneembaar voor makkelijk schoonmaken. Bovenzijde voorzien van geperforeerde aluminium deksels voor voldoende ventilatie. Aan de voorzijde afgewerkt met aluminium (hoek) profiel.

De prijs van het terrarium is inclusief twee glazen hoekplateaus naar keuze. Bestel de gewenste plateaus eenvoudig mee in de webshop voor €0,01  U betaalt bij het bestellen van een terrarium dus (bijna..) niets extra voor de plateaus.

Omdat u zelf de keuze kunt maken voor de plateaus, is elk knaagdierterrarium maatwerk. Levertijd zal ongeveer 1 week zijn, aangezien we de plateaus geheel naar wens van de klant maken en inlijmen.

Het glas is machinaal geslepen, dus geen scherpe randen, en verlijmd met een lichtgrijze industriële kit, zonder een dikke kitnaad in de binnenkant van de bak.

 

Let op: Terraria kunnen we niet versturen.

Het is wel mogelijk om een knaagdierterrarium te laten bezorgen in heel Nederland tegen vergoeding van de benzinekosten. We vragen dan vooraf een aanbetaling van 30% van de prijs van het terrarium. Het resterende bedrag + benzinekosten kan contant voldaan worden bij aflevering. Indien mogelijk combineren we het bezorgen, waardoor de bezinekosten gedeeld kunnen worden met andere klanten.
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons in Aalten. Uiteraard betaald u dan geen verzendkosten. 
Wij nemen contact met u op voor een afspraak door een e-mail te sturen naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt ook zelf mailen om een afspraak te maken. 

Neem vooral contact met ons op als u andere ideeën of wensen heb voor uw terrarium. We snijden en maken alles zelf, dus (bijna) alles is mogelijk.

© 2014 - 2024 Wessanda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel